NEO kopen bij Bitvavo

NEO is de nieuwe naam voor de blockchain en bijbehorende cryptocurrency welke voorheen bekend stond als Antshares. NEO is een cryptocurrency welke vooral populair is in China en andere Aziatische landen, maar neemt ook in westerse landen snel in populariteit toe.

Sinds 24 juli 2017 wordt deze cryptocurrency NEO genoemd, daarvoor heette het nog Antshares. NEO is ontwikkeld door Onchain, een Chinees bedrijf in Shanghai. Door de populariteit van de munt in China, wordt het ook wel de Chinese/Aziatische bitcoin genoemd.

NEO ondersteunt smart contracts, iets wat we eerder al zagen bij Ethereum. Daarom wordt het ook wel de Chinese/Aziatische Ethereum genoemd. Wat dat betreft meet de munt zich aan de twee grotere cryptocurrencies die er zijn. Door deze smart contracts (of NeoContracts), is het mogelijk om processen te automatiseren op de blockchain.

NEO kopen bij Bitvavo

Ik denk dat Bitvavo een veilig en betrouwbaar platform is. Deze Nederlandse aanbieder wil digitale valuta beschikbaar maken voor iedereen. Bij Bitvavo draait alles om een veilige aankoop en opslag van cryptomunten.

Deze aanbieder voert een actief beleid om fraude met virtuele valuta te voorkomen. Wanneer Bitvavo het vermoeden heeft van niet legitieme handelingen, dan zal het bedrijf zelf contact opnemen met de bevoegde instanties, in plaats van enkel medewerking te verlenen als het bedrijf benaderd wordt door deze instanties met een rechtsgeldig verzoek.

Door deze handelswijze is Bitvavo veel beter in staat, om preventief op te treden tegen misbruik en frauduleuze handelingen. Dat draagt natuurlijk bij aan de betrouwbaarheid van het platform. NEO kopen doe je bij https://bitvavo.com/neo?locale=nl

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*