Welke hondenverzekering

Voor de meeste baasjes is hun hond een belangrijk onderdeel van het gezin. De trouwe viervoeter die je voor geen goud wil missen. En daar heb je veel voor over. Het kan toch gebeuren dat er onvoorziene kosten optreden door ziekte of een onschuldig ongelukje. De dierenartskosten kunnen dan hoog oplopen.

Natuurlijk wil je de allerbeste medische zorg voor jouw dier. Met een honden verzekering dek je jezelf in tegen de hoge kosten voor diverse medische behandelingen. Je kan in veel gevallen, net als bij mensen, een volledig persoonlijk pakket samenstellen.

Wat wordt er precies vergoedt met een verzekering?

Als je je hond wilt verzekeren, dan zit je goed bij Tinki.nl. Je kunt op de website namelijk eenvoudig van verschillende verzekeraars de hondenverzekering vergelijken. Zo lijkt eigenlijk een hondenverzekering veel op een reguliere ziektekostenverzekering.

Vrijwel alle verzekeraars bieden zowel een basisverzekering als een aanvullende hondenverzekering. Met de basis verzekering voor de hond wordt een groot gedeelte van de medische kosten vergoed. Enkele voorbeelden zijn:

  • Tarief dierenarts
  • Geneesmiddelen
  • Medische noodzakelijke behandelingen
  • Hulpmiddelen
  • Onderzoeken, zoals echoscopie, röntgenfoto en bloedonderzoek

Dus welke hondenverzekering sluit jij vandaag nog af?

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*