Software voor bedrijven online bestellen

Als je van plan bent om software voor bedrijven te kopen, dan zou ik je zeker de webwinkel van Softwarelicense4u.com eens aanraden. Het kopen van software in de vorm van een licentie is namelijk populair en ook een stuk goedkoper.

Je hoeft bijvoorbeeld niet voor elke computer een volledig softwarepakket aan te schaffen, maar met 1 licentie kun je meerdere computers voorzien van de software. Als je een software licentie koopt bij Softwarelicense4u dan kun je van de volgende voordelen profiteren:

  • Softwarelicenties zijn aanzienlijk goedkoper
  • Licenties zijn eenvoudig te registreren en te beheren
  • Een kopie van registratie na diefstal of brand

Gratis updates voor je software

Veel softwarebedrijven bieden je de mogelijkheid om op jaarbasis een soort abonnement af te sluiten en dit zorgt ervoor dat je maandelijks updates beschikbaar hebt en gratis kunt installeren. Daarnaast ontvang je ook nog de beste support.

Het aanschaffen van onderhoud is ook nog eens goedkoper dan wanneer je losse support incidenten in gaat kopen en daarnaast ook nog eens regelmatig de upgrades van het product gaat kopen. Zou je vandaag nog goedkope licenties willen kopen? Bezoek dan vandaag nog de website van Softwarelicense4u.com.