Date coach

Indien je moeite met daten hebt en je bent op zoek naar een leuke date, dan is het verstandig om een date coach in te huren. Vooral wanneer je het lastig vindt om een datingprofiel aan te maken, kan een dating coach je hierbij ondersteunen. Maar wat doet een date coach precies?

Wat doet een date coach precies?

Het start net als een date allemaal met een gesprek tussen twee mensen. Tijdens het gesprek wordt er gesproken over je eigen situatie, je verleden, heden en toekomst. Wat is het doel van het daten, jouw ambities, je werk, verlangen en wensen. Dit zal een belangrijke basis worden voor jouw toekomst in daten.

Je zult gaan leren dat jij jezelf aantrekkelijk kunt gaan maken voor meerdere vrouwen of mannen. Het draait eigenlijk allemaal om zelfvertrouwen en een positief eigen zelfbeeld. De uitstraling die je hebt zal ook bepalen wat voor vrouwen en mannen je zult aan gaan trekken.

Daarnaast zul je tips krijgen over welke foto’s je het beste kunt gebruiken voor je online profiel. Wat moet je wel en niet vermelden in je profiel? En hoe kun je het beste met afwijzingen omgaan. Voor meer informatie kun je het beste contact opnemen met de dating coach van van Tol Coaching.