Gepolierd beton in badkamer

gepolierd-beton-in-badkamer

Gepolierd beton in badkamer is een goede en mooie keuze voor je badkamer en de voordelen van gepolierde beton in een badkamer zijn dan ook best groot. Op dit moment wordt polybeton het meest toegepast bij een badkamervloer, maar ook bij badkamermeubelen. Veel mensen kiezen er ook voor om hun wasbak, douche of bad in polybeton te laten maken.

Het voordeel van gepolierd beton in badkamer

Het grootste voordeel van polybeton in je badkamer is dat het vochtbestendig is en daarnaast is het ook nog naadloos. Hierdoor kan er dus geen vocht ontstaan in de voegen. Schimmels komen in de badkamer erg vaak voor, maar dankzij gepolierd beton kun je dit eigenlijk perfect vermijden.

Als je een badkamer in polybeton plaatst, stel ik je voor om hier en daar accentkleuren aan te brengen. Dit vooral met decoratieve elementen in felle kleuren of bijvoorbeeld met houten elementen, want dit zorgt voor meer warmte en sfeer in een ruimte.