Aov verzekering

aov-verzekeren

Is het nodig om als ondernemer een aov verzekering af te sluiten? Kort gezegd, ja want voor ondernemers bestaat er eigenlijk geen ziektewet. Wanneer je maar een korte periode ziek bent, dan zal dit vaak voor je bedrijf geen grote gevolgen hebben.

Maar wanneer je het over een langdurige arbeidsongeschiktheid hebt, kan dit natuurlijk wel verstrekkende gevolgen hebben voor je inkomen. Daarom is het verstandig om je te laten adviseren over een aov verzekering.

Is het duur om een aov verzekering af te sluiten?

Is verzekeren te duur? Probeer eens een ongeluk. Dat verzekeren duur is wordt vaak gezegd, maar de laatste jaren zijn er veel aanbieders van aov verzekeringen erbij gekomen die beter betaalbaar zijn voor ondernemers.

Op dit moment heeft driekwart van de 820.000 zelfstandige ondernemers zonder personeel geen aov verzekering. Maar wie het risico loopt om een (lange) periode zonder inkomsten te komen te zitten door ziekte en geen buffer op zijn spaarrekening heeft. Dan doet u als ondernemer er goed aan om u alsnog te verzekeren.

Er zijn toch nog veel ondernemers die denken dat een aov verzekering erg duur is. Maar gelukkig is er steeds meer maatwerk beschikbaar. Laat je daarom goed adviseren door een aov verzekering adviseur zoals Aov-zzp.nl.