Gepolierde beton

gepolierde-beton

De gepolierde beton wordt in de bouwsector ontzettend veel gemaakt voor het plaatsen van gecompliceerde instructies. Maar gepolierde beton wordt ook veel gebruikt in huiselijke toepassingen. Men poliert namelijk ook betonvloeren, waardoor de buitenste laag een enorm mooie afwerking krijgt. Je kunt gepolierde beton gebruiken voor een;

  • Betonvloer in je badkamer
  • Betonvloer voor je terras
  • Betonvloer in je woonkamer
  • Betonvloer in je keuken
  • Trap in beton
  • Keukenblad in beton
  • Betonwand

De mogelijkheden van gepolierde beton

Een gepolierde betonvloer wordt enorm veel ingeschakeld op verschillende plaatsen in je woning en we lichten er kort een paar toe;

Gepolierde beton in je keuken

Er zijn veel meer toepassingen in beton voor je keuken dan je op het eerste zicht zult opkomen en je het bijvoorbeeld gebruiken als achterwand en scheidingswand. Maar je kunt het ook inzetten als werkblad.

Vaak wordt gepolierde beton ook gebruikt voor de keukenvloer vanwege de onderhoudsvriendelijkheid. Kies altijd voor een wat donkere en warmere kleur. In sommige gevallen wordt de wasbak ook soms in beton aangeleverd.

Gepolierde beton in je badkamer

Je kunt in principe de hele badkamer in beton laten bouwen. Zowel de kastjes, de douche, de vloer en het bad. Sommige mensen vinden het erg modern, maar voor anderen is het weer iets teveel van het goede.

Het leuke eraan is dat het erg strak is, en tevens waterdicht. Daardoor kun je ze inzetten voor douchewanden, werkbladen, de vloer, enzovoorts. En dat allemaal zonder te moeten inboeten qua sfeer en gezelligheid in je badkamer.