Vespa Sprint S kopen

Een Vespa Sprint S kopen zou ik je zeker aanraden, want de nieuwe Vespa Sprint lijn is op dit moment één van de meest populaire scooters. Het is namelijk de ideale scooter om te kunnen toeren in de grote steden maar ook op het platteland.

Het is dan ook niet zo gek dat je de Vespa overal voorbij ziet rijden. En een van de redenen dat de Vespa de laatste jaren zo in populariteit is gestegen is het nonchalante en fabuleuze design. Daarnaast worden alle Vespa scooters zo ontworpen dat ze altijd aan de hoogste kwaliteit eisen voldoen.

De Vespa Sprint S is net zoals de Vespa Primavera ontzettend populair, maar dat is niet alleen vanwege de kwaliteit. Het heeft ook te maken met het feit dat het design bijzonder is en dat het in vele kleuren te verkrijgen zijn. Ook zijn de scooters met vele accessoires uit te rusten.

Waarom een Vespa Sprint S kopen?

De nieuwe Vespa Sprint S heeft een 4-takt motor en is vergelijking met zijn voorganger een stuk stabieler en tegelijkertijd nog steeds extreem wendbaar. Naast de metalen body heeft de Sprint ook een monoarm voorwork welke voor nog betere rijprestaties verzorgt.

Maar ook de remslang van de voorrem is een detail wat genoemd mag worden. Het beschikt over een gevlochten stalen mantel welke de remdruk verhoogt. Het is een snufje wat afgekeken is van de racerij. Een Vespa Sprint S kopen is daarom dus zeker een goede optie.